Ballina / KOSOVA / Hoti: Përvjetori na kushtoi 70.000, e kësaj qeverie 500 mijë euro !
avdullah hoti

Hoti: Përvjetori na kushtoi 70.000, e kësaj qeverie 500 mijë euro !

Avdullah Hoti, shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kyvendin e Kosovës, ka bërë një krahasim mes Qeverisë së kaluar me ish-kryeministrin Isa Mustafa, dhe Qeverisë aktuale me kryeministër Ramush Haradinaj.

Krahasimi ka të bë me buxhetet, përkatësisht me shpenzimet e bëra gjatë kremtimit, shënimit të përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Sipas Hotit, Qeveria e kaluar në krye me Isa Mustafën, në vitin 2017 ka shpenzuar 70 mijë euro për shënimin e festave të përvjetorit të pavarësisë së Kosovës, ndërsa Qeveria Haradinaj në vitin 2019 ka shpenzuar 500 mijë euro për po të njejtën gjë.

programi dhe buxheti krahasimor pavaresia

Po ashtu, Hoti ka cekur që festa e pavarësisë e vitit 2017 ka zgjatur tri ditë, ndryshe nga festa e vitit 2019, e cila u shënua me disa aktivitete vetëm me datën 16 dhe 17 shkurt.

Shkrimin e plotë të Avdullah Hotit në “Facebook”:

@Fluidi

Provo po ashtu

Ruairi O Connell, Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë

O’Connell : Zyrtarët e korruptuar kosovarë nuk do të mund të hyjnë në Britani

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell ka shkruar se zyrtarëve të korruptuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.