fbpx

Hoteli 400 metra mbi tokë, a do guxonit të kalonit natën?

Për të shkuar në këtë hotel duhet shumë punë, por siç duket ia vlen.

Ky hotel gjendet 400 metra mbi tokë në Cusco.
Ky hotel është aq i mahnitshëm saqë ju nuk duhet të keni frikë as nga siguria, pasi që ky është i ndërtuar me alumin dhe është i gozhduar në shkëmbinj me ndihmën e çelikut.

Cusco, Zipline, Via Ferrata Climbing and Skylodge Adventure Suites by Natura Vive Natura Vive/Youtube

Por që të shkoni tek Skylodge Adventure Suites, ju fillimisht duhet të kaloni përmes një mini-aventure.

Kjo mini-aventurë përfshinë pushtimin e maleve, lëshimin me zinxhirë etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.