Ballina / HOROSKOPI (page 5)

HOROSKOPI

Horoskopi për 26 Gusht 2019

horoskopi

Dashi Yjet parashikojnë një ditë të bukur sot në jetën tuaj në çift dhe kjo do bëjë që të ndiheni më mirë se kurrë më parë pranë personit qe dashuroni. Aspekti më i mirë i kësaj dite është mirëkuptimi i shkëlqyer që keni me partnerin. Jetoni një moment pasioni të …

Lexo më shumë

Horoskopi për 24 Gusht 2019

horoskopi

DashiNuk duhet ta nisni ditën me mendime të këqija lidhur me partnerin. Dështimi i përkohshëm i një plani nuk duhet t’ju dekurajojë aspak. Bëni një tentativë të re këtë mëngjes, sepse do të favorizoni shumë marrëdhënien tuaj në çift. Beqarët do fillojnë të ndjejnë diçka të fortë për një mik. …

Lexo më shumë

Horoskopi për 23 Gusht 2019

horoskopi

DashiNuk duhet ta nisni ditën me mendime të këqija lidhur me partnerin. Dështimi i përkohshëm i një plani nuk duhet t’ju dekurajojë aspak. Bëni një tentativë të re këtë mëngjes, sepse do të favorizoni shumë marrëdhënien tuaj në çift. Beqarët do fillojnë të ndjejnë diçka të fortë për një mik. …

Lexo më shumë