Ballina / HOROSKOPI (page 4)

HOROSKOPI

Horoskopi për 16 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Zgjidhini njerëzit me të cilët do të shoqëroheni, mos ia lini këtë në dorë rastësisë. Do të keni nevojë të keni pranë persona të besuar. Bëni kujdes me shëndetin. Demi Dikush nga e kaluara do të bëhet i gjallë. Tregoni edukatën tuaj, por lëreni të kuptojë se vendimi ju …

Lexo më shumë

Horoskopi për 13 Tetor 2019

horoskopi

DashiMos i lini që të ikin rastet e sotme për të qëndruar me njeriun tuaj të zemrës, pasi ato momente janë vërtet të rëndësishëm për ju. Beqarët ka mundësi të kenë dashuri me shikim të parë dhe jeta mund t’ju ndryshojë përgjithmonë. Në planin financiar duhet të bëni kujdes. Demi …

Lexo më shumë

Horoskopi për 11 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Qëndrueshmëria do mbizotërojë gjatë gjithë kohës në jetën tuaj në çift gjatë kësaj dite. Nuk do keni aspak mosmarrëveshje me partnerin. Demi Ditë euforike do jetë kjo e sotmja për ata që janë në një lidhje. Çdo çast do jetë i veçantë pranë atij/asaj që dashuroni kështu që shfrytëzojeni …

Lexo më shumë

Horoskopi për 10 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Mos i lini që të ikin rastet e sotme për të qëndruar me njeriun tuaj të zemrës, pasi ato momente janë vërtet të rëndësishëm për ju. Beqarët ka mundësi të kenë dashuri me shikim të parë dhe jeta mund t’ju ndryshojë përgjithmonë. Në planin financiar duhet të bëni kujdes. …

Lexo më shumë