HOROSKOPI

Horoskopi për 25 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Keni zgjedhur një rrugë të mesme sot për të arritur objektivat tuaj ju të dashuruarit. Edhe pse do të keni kritika jeni ju që merrni vendimet për veten. Beqarët nëse nuk duan të pësojnë zhgënjime në dashuri, duhet të bëjnë edhe pak durim për të gjetur personin e duhur. …

Lexo më shumë

Horoskopi për 23 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Keni zgjedhur një rrugë të mesme sot për të arritur objektivat tuaj ju të dashuruarit. Edhe pse do të keni kritika jeni ju që merrni vendimet për veten. Beqarët nëse nuk duan të pësojnë zhgënjime në dashuri, duhet të bëjnë edhe pak durim për të gjetur personin e duhur. …

Lexo më shumë

Horoskopi për 22 Tetor 2019

Horoskopi

Dashi Java ashtu si zakonisht do të nisë nxitimthi për ju, por do të mund të mbështeteni te Mërkuri për t’ia dalë mbanë. Do të reflektoni shumë energji dhe kjo do të bëjë që ta mbyllni ditën të kënaqur. Kushtojini më shumë vëmendje dashurisë sot dhe bëni kujdes me financat. …

Lexo më shumë

Horoskopi për 19 Tetor 2019

horoskopi

Dashi Java ashtu si zakonisht do të nisë nxitimthi për ju, por do të mund të mbështeteni te Mërkuri për t’ia dalë mbanë. Do të reflektoni shumë energji dhe kjo do të bëjë që ta mbyllni ditën të kënaqur. Kushtojini më shumë vëmendje dashurisë sot dhe bëni kujdes me financat. …

Lexo më shumë

Horoskopi për 18 Tetor 2019

Horoskopi

Dashi Largohuni nga ata persona të cilët ju gjykojnë vazhdimisht. Mund të bëni edhe pa ta. Do të ndiheni të kënaqur edhe vetëm me shoqërinë e partnerit/es. Beqarët nuk duhet të jenë shumë kërkues, sepse ndryshe do vazhdojnë të mbesin vetëm. Për financat kombinimi i yjeve do jetë i favorshëm. …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!