Ballina / BOTA / Hope Hicks, drejtore e komunikimit në Shtëpinë e Bardhë
In Fabric
Hope Hicks drejtore e komunikimeve në Shtëpinë e Bardhë

Hope Hicks, drejtore e komunikimit në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti Trump emëroi Hope Hicks si drejtore të përhershme të komunikimeve në Shtëpinë e Bardhë.

Hope Hicks është një nga personat që ka punuar më gjatë me Presidentin Trump që nga koha e fushatës. Ajo ishte caktuar në postin e drejtores së komunikimeve përkohësisht, kur zëvendësoi Anthony Scaramuccin, që u shkarkua në korrik pas më pak se dy javësh në detyrë. Hicks ishte sekretare shtypi gjatë fushatës dhe më pas këshilltare më Shtëpinë e Bardhë. Më parë ajo kishte punuar për Organizatën Trump, përfshirë kompaninë e vajzës së tij, Ivanka Trump.

28 vjeçarja ka punësuar një avokat të Departamentit të Drejtësisë për ta përfaqësuar në hetimin për lidhjet e mundshme me Rusinë nga ana e zyrtarëve të fushatës së Presidentit Trump dhe Rusisë. Zoti Mueller do që të intervistojë këshilltaren Hicks dhe pesë persona të tjerë.

Check Also

Ja shkatërrimet e uaraganit Maria në Porto Riko

Pas stuhisë Irma, Porto Riko është goditur nga uragani Maria, i cili tashmë ka prekur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *