Honda jazz për 2018 debuton në Frankfurt (foto)

Pas premierës së caktuar për shtator në Frankfurt, versioni i ri-stilizuar i modelit Jazz arrin në sallonet e shitjes evropiane në nëntor të këtij viti.

Honda ka publikuar fotografitë dhe detajet teknike të modelit Jazz për 2018 dhe përveç ri-dizjanit, blerësve do t’iu ofrohet edhe varianti me benzinë  1.5 litra me 130 kuaj fuqi.

Përzgjedhja e ngjyrave të jashtme është zgjeruar edhe me nuancën e kaltër metalike, të quajtur Skyride Blue.

Pajisja standarde përfshin sistemin e frenimit City-Brake Active në rast rreziku gjatë shpejtësive të vogla.

Në dispozicion janë edhe opsione të shumta, si paralajmërimi ndaj ndeshjes së mundshme direkte, sistemi për paralajmërim dhe teknologjinë për njohjen e shenjave të trafikut, sistemi multi-medial me ekran prej 7 inç dhe kamerë të pasme.

Vetura sipas të dhënave të fabrikës shpenzon mesatarisht 5,4 l/100 km dhe emiton 124 gramë CO2 për kilometër.

Në ofertë do të jetë edhe pakoja e re e pajisjeve Dynamic, me shtojca speciale në pjesën e jashtme të automobilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.