fbpx

Historia e kësaj fotoje ka prekur miliona njerëz në botë

Ai thotë se thjesht po bënte punën e tij.Megjithatë fotoja e Ishmael Gilbert është përhapur miliona herë dhe ai ka marrë vlerësime ngado.

Shitësi i një supermarketi në SHBA po i shërben një gruaje të moshuar, e cila duhet të paguajë me qindarka për secilin produkt.

Me duart që i dridhen, ajo nxjerr monedhat ngadalë, ndërkohë që 19-vjeçari jo vetëm e ndihmon, por sillet në mënyrë shumë të kulturuar.

Gruaja që postoi foton ishte në radhë dhe mbeti e befasuar.

Kurse Ishmael Gilbert tha se ai thjesht po bënte punën.

Ishmael GilbertSarah Owen Bigler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.