Hillary Clinton: Presidenti tradhton vendin, mbështes tërheqjen

Presidenti amerikan e ka tradhtuar vendin tonë, shkroi ish-sekretarja e shtetit Hillary Clinton në Twitter, duke shtuar se ajo mbështet tërheqjen e Donald Trumpit.

“Nuk është një deklaratë politike, është një realitet i ashpër dhe ne duhet të veprojmë,” shkroi Klinton.

Ajo shtoi se presidenti paraqet një kërcënim të qartë dhe të menjëhershëm për çdo gjë që i bën SHBA-të të forta dhe të lira.

Më herët, Donald Trump kritikoi përsëri vendimin e demokratëve në Dhomën e Përfaqësuesve për të filluar një hetim zyrtar mbi të që mund të çojë në tërheqjen e tij, duke e quajtur atë “të turpshëm” dhe “gjueti shtrigash”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.