Hermes me kolekcion të ri për meshkuj

Adhuruesit e shumtë të modës sivjet i ka befasuar për të mirë shtëpia Hermes.

Ajo shpaloi koleksionin e ri të modës për meshkuj.

InfoGlobi ju sjell stilet dhe ngjyrat që do të dominojnë stinët vjeshtë e dimër të vitit 2015/2016.

error: Content is protected !!