“Hëna e Gjakosur”

April 16

Amerika ishte shteti që kishte mundësinë të përjetonte nga vendi i ngjarje madhështinë e mbrëmshme që ofronte ‘Hëna e Gjakosur’.

Për të gjithë në që jetojmë në pjesët tjera të botës dhe një përjetim i tillë nuk ishte i mundur, atëherë infoGlobi është përkujdesur që të ju sjell disa pamje nga nata e mbrëmshme.

Eklipsi lunar do të ndodh në vitin 2019

Gjatë këtyre ngjarjeve të rralla hëna e plotë nxihet shpejtë dhe pastaj me shpejtësi po aq të amdhe fillon të skuqet në momentin kur futet në hijen e Tokës./infoglobi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.