Ballina / KURIOZITETE / Hawking: Pas 600 vitesh Toka do të jetë “një top zjarri”
Hawking

Hawking: Pas 600 vitesh Toka do të jetë “një top zjarri”

Thëniet mbi apokalipsin shpesh shihen sikur një shenjë dënimi, kuptohet edhe një shenjë tallje.

Por kur një gjë e tillë vjen nga fizikanti i njohur, Stephen Hawking, atëherë njerëzit zgjasin veshët dhe dëgjon,

Përpara një audience në Pekin, Stephen Hawking, tha se “pas 600 vitesh Toka do të jetë një top zjarri”.

Një parashikim i tillë dhe kaq i zymtë, nuk është bërë më parë nga fizikanti, i cili thëniet ia atribuon ndryshimeve klimatike

Check Also

shën valentini

Historia e Shën Valentinit

Për çdo 14 shkurt, në tërë botën shkëmbehen ëmbëlsira, lule dhe dhurata të ndryshme në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *