Ballina / LIFESTYLE / Fun / Harta të gjetura në Shqipëri rreth viteve 1500
harta

Harta të gjetura në Shqipëri rreth viteve 1500

Keto harta janë gjetë diku në Trojet Shqiptare rreth vitit 1500 e deri në këtë kohë nuk egziston as edhe një hartë që e paraqet ekzakt terenin që vetem kur me Satelit janë ba kur u Fotografua Toka nga lartë.

Si ishin hartat deri në vitin 1500, dhe vetëm pas vitit 1500 janë publikuar harta e shteteve dhe të krejt Planetit.

Këto Harta janë bërë nga Sateliti ,dhe jo nga ky Civilizim i sotëm po nga një Civilizim tjetër që ishte shumë me i avansuar e ne nuk kemi mundesi te arrijmë asnjëherë atë Teknologji dije e aftesi qysh ishte ne kohën e Trojes -Atlantides e qendra ishte në Iliri Dardani.

Keto harta janë gjetë diku në Trojet Shqiptare rreth vitit 1500 e deri në këtë kohë nuk egziston as edhe një hartë që e paraqet ekzakt terenin që vetem kur me Satelit janë ba kur u Fotografa Toka nga lartë.

Është shumë e quditshme ,që Harten e Admiralit të Perandorisë Otomane e renditin në një nga 10 Misteret e pazgjedhura kur dihet se nuk është kurrfar Misteri, se edhe ajo hartë dhe të gjitha që janë publikuar për hërë të parë pas vitit 1500 jan harta të lashta e të gjetura nga personat që ishin të këtij profesioni e të afërt me sunduesit e shteteve të fuqishme të asaj kohe vetëm e nënshkruan emrin e tyre si autorë po në fakt asnjë nuk është autor i këtyre hartave të vjetra dhe për kurreshtje këtë hartë që shihet në 4 vende emri i Evropës, në kohën kur janë bë këto harta Evropa ishte vetëm Moqalë e me vendbanime të Katundeve të vogla e jo qytetrim e jo civilizim , shumë vonë u krijuan qytete e shtete në Evropë kur Pellazgët e Ilirët nuk kishin ma hapsire nga Dendësia e madhe dhe u shpërndanë nëpër Botë.

Provo po ashtu

Gjinekologu humorist: Përgjigjet e vëna në derë të bëjnë të plasësh së qeshuri

Një gjinekolog në Amerikë ka ndjerë nevojë që në derë të ordinancës të vë një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.