Ballina / KOSOVA / Haradinaj: Ushtria do të quhet Forcë e Sigurisë e Kosovës
ramush haradinaj, qeveri

Haradinaj: Ushtria do të quhet Forcë e Sigurisë e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri të mirëfilltë.

Haradinaj ka thënë se ushtria e vendit, e cila do të krijohet të premten, do ta trashëgojë emrin nga Forca e Sigurisë së Kosovës.

“Ushtria jonë e ka emrin FSK”, ka deklaruar Haradinaj.

“Në disa vende ushtria e ka emrin Forcat e Armatosura. Ose Forcat e Sigurisë”, është shprehur ai.

“Mandati, misioni, është ushtria”, ka theksuar shefi i ekzekutivit të vendit.

Haradinaj ka deklaruar se FSK’ja “do të jetë ushtri, as më pak, as më shumë”.

Ai ka thënë se ushtria e Kosovës përkrahet nga aleatët e vendit – dhe do të jetë moderne.

@Fluidi

Provo po ashtu

Ruairi O Connell, Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë

O’Connell : Zyrtarët e korruptuar kosovarë nuk do të mund të hyjnë në Britani

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell ka shkruar se zyrtarëve të korruptuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.