Ballina / KOSOVA / Haradinaj tashmë është i lirë dhe vazhdon vizitën në Vjenë

Haradinaj tashmë është i lirë dhe vazhdon vizitën në Vjenë

Deputeti i AAK-së Daut Haradinaj, ka demantuar lajmin e disa portaleve se është arrrestuar sot në Vjenë me fletarrest të Serbisë.

Deputeti Haradinaj, tha për RTK-në se është në Vjenë krejt zakonshëm. Tutje, ai theksoi se ka pasur vetëm disa vonesa procedurale, por që gjithçka ka përfunduar brenda minutave. Haradinaj, tutje tha se Austria është shtet-mik i Kosovës dhe se pret që Kosova shumë shpejt të bëhet pjesë e Interpolit. Ai, tashmë është i lirë dhe po e vazhdon vizitën në Vjenë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!