Ballina / KOSOVA / Haradinaj: Rryma nuk do të shtrenjtohet
energjia

Haradinaj: Rryma nuk do të shtrenjtohet

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka reaguar pas raportimit në media se ai ka paralajmëruar rritjen e çmimit të energjisë elektrike në vend.

Nëpërmjet një reagimi, Zyra e Kryeministrit ka thënë se “Haradinaj në asnjë rast, nuk ka përmendur mundësinë për rritjen e çmimit”.

“Për më tepër është duke u angazhuar që të ketë furnizim të rregullt me energji, pa rritje”, thuhet në reagim.

“Vendimet dhe puna e Qeverisë Haradinaj ka bërë që secila familje t’i kursejë afro 300 euro në sezonën dimërore”, ka thënë Zyra e Kryeministrit.

@Fluidi

Provo po ashtu

msa takimi

Sa u përmbushën obligimet e dala nga MSA

Komunat e Kosovës kanë përmbushur 67 përqind të obligimeve që dalin nga Marrëveshja e Stabilizim-Asociimit, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.