fbpx
zgjedhjet-

Haradinaj propozon të shkohet në zgjedhje. Ai do të garojë poashtu

Kryeministri i Kosovës në dotëheqje, Ramush Haradinaj sapo e përfundoi edhe një paraqitje para gazetarëvem ku ka dhënë shpjegime shtesë për ate se si do të veprojë më tutje.

Të hënën besoj do ta njohtoj edhe formalisht Presidentin për vendimin. Kabinetin qeveritar e kam njohtuar, ka deklaruar Haradinaj.

Ai shpaloi se i kishte propozuar president që ta çojë vendin në zgjedhje. E kam thënë poashtu se do të garojë dhe do ta respektojë verdiktin e popullit, tha mes tjerash ai.

LEXO EDHE

Çka do të ndodhë tash pas dorëheqjes së Kryeministrit? A ka zgjedhje?

REAGIMET:

SHBA-të përgëzojnë pajtimin e Haradinajt për t’u përgjigjur në ftesën e speciales

E fton Haga si të dyshuar, Ramush Haradinaj jep dorëheqje

Kurti: Dorëheqje e vonuar; Duhet të ecim me zgjedhje të reja parlamentare

Ahmeti: Zgjedhjet janë të domosdoshme

Thaçi shpreh keqardhje për dorëheqjen e Kryeministrit

Veseli: Me keqardhje mësova nga mediat për dorëheqjen e Haradinajt

Mustafa: Vendi pa Qeveri. Presidenti të fillojë konsultimet për zgjedhjet

@infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.