Ramush-Haradinaj-i drejtohet kushtetuese

Haradinaj kërkon tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në INTERPOL

Kryeministri i Kosovës në detyrë, Ramush Haradinaj, ka kërkuar tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në Organizatën ndërkombëtare të Policisë (INTERPOL) dhe shtyrjen e kësaj kërkesë për vitin e ardhshëm.

“Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, duke marrë parasysh rrethanat e krijuara, bazuar në kompetencat e tij si kryeministër në detyrë dhe nga rekomandimi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, sot ka kërkuar shtyrjen e votimit të Kosovës për anëtarësim në INTERPOL për vitin e ardhshëm”, thuhet në njoftim të Zyrës së Kryeministrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.