Ballina / KOSOVA / Haradinaj e Apostollova bisedojnë për sundimin e ligjit
haradinaj e apostollova

Haradinaj e Apostollova bisedojnë për sundimin e ligjit

Kryeministri i Kosovës ka zhvilluar takim të rregullt me Përfaqësuesen e Posaçme të BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova me të cilën kanë biseduar për avancimin e rrugës euro-atlantike të Kosovës, thellimin e bashkëpunimit rajonal si dhe për fuqizimin e sundimit të ligjit.

Përmes Facebook-ut, kryeministri ka shprehur përkushtimin e Qeverisë së Kosovës në përshpejtimin e përmbushjes së agjendës për reforma europiane dhe në avancimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit.

Provo po ashtu

Beogradi zyrtar po vazhdon presionin e ashpër ndaj serbëve të Kosovës

Beogradi zyrtar e ka rritur presionin ndaj qytetarëve serbë të Kosovës që në zgjedhjet e parakohshme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.