“AGROKOS 2017″

Hapet panairi “AGROKOS 2017″

Për herë të 17-të hapet panairi ndërkombëtar “AGROKOS 2017”.

AGROKOS sjell traditën 17 vjeçare të pikëtakimit mes bizneseve të shumta të cilat synojnë zgjerimin e tregut në Ballkan, por edhe më gjerë.

Përveç takimeve B2B, edicioni i sivjetmë rezervon takime të jashtëzakonshme me top ekspertet ndërkombëtarë të industrisë së kësaj fushe ku mund të diskutoni dhe këshilloheni “face to face”.

Panairi, i cili hapet sot, mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.