Ballina / BOTA / Grayling: Të mbahet edhe një Referendum për BREXIT
grayling

Grayling: Të mbahet edhe një Referendum për BREXIT

Filozofi britanik, Anthony Clifford Grayling, ka thënë se e vetmja mënyrë për ta zgjidhur problemin e përçarjes së brendshme rreth çështjes Brexit në Mbretërinë e Bashkuar, është zhvillimi i një referendumi të dytë.

Duke zhvilluar një intervistë për agjencinë e lajmeve ndërkombëtare Euronews, profesori ka pranuar se nuk ka pasur ndonjë mik i cili ka votuar për t’u larguar nga Bashkimi Europian.

Filozofi britanik ka bërë një punë të palodhshme duke i  bindur njerëzit brenda Mbretërisë së Bashkuar që të dalin dhe të protestojnë në Londër kundër Brexit, më 20 tetor të këtij viti.

Provo po ashtu

Më 2050 popullsia botërore do të arrijë në 9,7 miliardë

Uashington, 17 qershor – Popullsia e botës pritet të arrijë 9,7 miliardë në vitin 2050 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.