Ballina / TEKNOLOGJI / #GoogleDuo, tani me telefonata zanore në botë
In Fabric

#GoogleDuo, tani me telefonata zanore në botë

Telefonatat zanore vijnë dhe në Google Duo (#googleduo ), videoçati i Google. Ky funksion ishte i disponueshëm vetëm në Brazil muajin e kaluar, por tashmë do të jetë i mundur në çdo pjesë të botës.

Aplikacioni në origjinën e tij u projektua për komunikime video, por funksioni zanor e afron më shumë Duon me çate të tjera si WhatsApp.

Telefonatat zanore mund të përdoren, si në Android edhe në iOS, thjesht duke klikuar në pulsantin që ndodhet në pjesën e sipërme të aplikacionit.

Check Also

“Zap&Go”

“Zap&Go” – bateria që karikohet për pak sekonda

Një lloj i ri baterie mund të ndihmojë përdoruesit e saj që të mos humbasin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *