Ballina / EKOLOGJI / Google miqësore me mjedisin
silicon valley, google, californy, usa, climate change

Google miqësore me mjedisin

Google së fundmi ka blerë 16 hektarë tokë në Silicon Valley

Kompania e njohur shpenzoi 2.1 milion dollarë në këtë pronë sipas mediave amerikane, me vetëm një qëllim dhe ai është mbjellja e sa më shumë pemëve për të krijuar një fermë të vogël, e cila do përdoret si ambient rekreativiteti nga punonjësit dhe komuniteti.

Blerja e tokës, e cila do të kthehet në një fermë ka edhe një tjetër synim pas saj. Komuniteti i banorëve në Kaliforni është ankuar shpesh për Google, e cila me rritjen e saj të vazhdueshme ka blerë çdo pronë të mundshme, duke e lënë shumë të paktë numrin e banorëve që jetojnë në këto zona.

Duke qenë miqësorë me mjedisin dhe ambientin rrethues kompania po shikon si të bashkëveprojë më ngushtë me komunitetin për të përballuar akuzat.

 

 

 

 

 

Provo po ashtu

Alaramojnë shkencëtarë: Në Siberi po vlon deti

Një grup prej 80 shkencëtarësh udhëtuan në Siberi për të hetuar ndikimet e shkrirjes së …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.