“Google Maps” tani i shfaq linjat dhe oraret e autobusëve në Prishtinë

Aplikacioni popullor i hartave, “Maps”, i gjigantit teknologjik “Google”, ka filluar të shfaqë linjat e autobusëve në Prishtinë.

Përbri orareve të një destinacioni të caktuar përbrenda Prishtinës, në aplikacion tregohen edhe çmimet, së bashku me numrin e autobusit urban.

Po ashtu, precizohet edhe ora e saktë se kur autobusi lë stacionin për të shkuar në vendndodhjen e caktuar.
Shërbimi funksionon si në telefon mobil, ashtu edhe në kompjuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!