Ballina / TEKNOLOGJI / Google edhe me tri aplikacione të reja për fotografi
fotot_google

Google edhe me tri aplikacione të reja për fotografi

Këto aplikacione janë pjesë e programit eksperimental nga Google.

Google ka njoftuar për lëshimin në treg të tri aplikacioneve për fotografi: Storyboard (vetëm për Android), Selfissimo! (iOS dhe Android), dhe Scrubbies (vetëm për iOS).

Këto tri aplikacione janë pjesë e programit të ri “appsperiments” nga Google.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

Roboti si njeri shihet duke ecur rrugëve, panik në internet

Roboti si njeri shihet duke ecur rrugëve, panik në internet

Një video e një roboti që i ngjan njeriut është duke qarkulluar me të madhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.