Ballina / RAJONI / Gjukanoviq pritet të zgjedhet prapë president
Milo Gjukanoviq

Gjukanoviq pritet të zgjedhet prapë president

Zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi, të cilat do të mbahen të dielën e ardhshme, cilësohen tejet të rëndësishme për qëndrueshmërinë dhe për të ardhmen e këtij vendi.

Në garë marrin pjesë 7 kandidatë, por gara pritet të zhvillohet mes kandidatit të opozitës Mladen Bojaniq dhe kandidatit të partisë në pushtet, Milo Gjukanoviq.

Sondazhet e zhvilluara për këtë rast, fitues nxjerrin ish-kryeministrin e Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, që në raundin e parë të zgjedhjeve.

Check Also

millo gjukanoviq

Gjukanoviq fiton zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi

Lideri veteran, Millo Gjukanoviq ka fituar 53.8 të votave në zgjedhjet presidenciale të mbajtura të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *