fbpx
betim-gjoshi_infoglobi

Gjoshit i pëlqen vendimi i KQZ-së për rinumërim të votave në Prishtinë e Prizren

Anëtarit të KQZ-së nga radhët e PDK-së, Betim Gjoshit, i ka pëlqyer vendimi i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa që të rinumërohen votat në Prishtinë dhe në Prizren.

Këtë ai e lidh me transparencë.

“Vendimet e PZAP-it i kemi detyrim me i zbatu. Nuk shoh asgjë të keqe nga transparenca. Është mirë të jemi transparentë. Është mirë me qenë atje dhe shoqëria civile, mediet e të tjerë, që me pa rezultatin atje në Qendër të Numërimit”, ka thënë Gjoshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.