Ballina / RAJONI / Gjonaj: Ajo që po ndodh në Shqipëri është shqetësuese

Gjonaj: Ajo që po ndodh në Shqipëri është shqetësuese

Anëtari i këshillit bashkiak në New York, Mark Gjonaj në një intervistë për “Zëri i Amerikës” komentoi rolin e Diasporës dhe rëndësisë që po i jepet asaj në drejtimin e Shqipërisë.

>Gjonaj u shpreh se trazirat politike në Shqipëri janë shqetësuese për shumë shqiptarë nëpër botë, ndërsa theksoi se Diaspora nuk është përqafuar nga udhëheqësit politikë shqiptarë.

“Ajo që po ndodh në Shqipëri, trazirat politike janë padyshim shqetësuese për shumë shqiptarë në të gjithë botën, pa folur pastaj për shqiptarët e amerikës. Ne do të vazhdojmë të jemi të angazhuar, por kemi nevojë për një marrëdhënie me Shqipërinë, që qeveria, partitë, udhëheqësit politikë ta përqafojnë Disaporën si një pasuri. Ashtu siç është në të vërtetë.Pasuria më e madhe për Shqipërinë, padyshim shqiptarët, më shumë kur keni më shumë mundësi nëse keni jashtme sesa brenda kufijve. Kjo është një pasuri e prekshme, por ne nuk shohim vëmendje prej tyre”, theksoi Gjonaj.

Provo po ashtu

tirane, shqiperi, holokausti

Monument për të kujtuar hebrenjtë

Shqiptarët, vepruan me vetëmohim për të mbrojtur hebrenjtë në një kohë kur pjesa tjetër e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.