amazon

Gjobitet Amazon, shkak shkelja e kundërligjshme e konkurrencës

Gjiganti i shitjes me pakicë në internet Amazon, u gjobit me katër milionë euro nga Gjykata Tregtare e Parisit për futjen e klauzolave abuzive në kontratat e saj me shitësit e palëve të treta.

Sipas Nextinpact, vendimi i gjykatës aktualisht nuk është i disponueshëm.

“Gjykata vendosi për një numër të kufizuar të klauzolave, shumica e të cilave ishin azhurnuar tashmë në fillim të këtij viti. Si gjithmonë, ne mbetemi të përqendruar në zhvillimin e shërbimit më të mirë të mundshëm për klientët tanë dhe partnerët e shitjes”, njofton Amazon.

Zyra franceze për Mbrojtjen e Konsumatorëve nuk ka komentuar vendimin e gjykatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!