zgjedhjet 2017

Gjobiten me 50.000 euro partitë politike, disa përdorën fëmijët për fushatë

Shumë ankesa ka pranuar Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Ky mekanizëm shqiptoi edhe shumë gjoba për subjektet politike.

Shumica e ndëshkimeve ndodhin për shkak të vendosjes së posterëve në hapësira publike.

Por, dikush vërejti edhe raste kur fëmijët ishin të pranishëm në tubime të fushatës elektorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.