Gjermani: 100,000 euro për informacione për sulmuesin në Berlin

Gjermania ka ofruar një shpërblim prej 100,000 euro për të gjithë ata që kanë informacione të cilat ndihmojnë në arrestimin e 24 vjeçarit Anis Amri, të dyshuar për pjesëmarrje në sulmin me kamion në Berlin.

Është bërë e ditur që ky person mund të jetë i armatosur dhe i rrezikshëm.

Nga zyra e Prokurorit Federal, është thënë që janë në kërkim të Amri me ndihmën e forcave policore në tërë Gjermaninë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.