Ballina / LIFESTYLE / Fun / Gjeni gabimin brenda një minuti

Gjeni gabimin brenda një minuti

Falë vëmendjes së tij ndaj detajeve, Sherlock Holmes ia doli të zgjidhte krimet që dukeshin pa zgjidhje.

Aftësia për të parë edhe detajet më të vogla është mjaft e dobishme.

Në këtë artikull, do të gjeni disa foton që nuk kërkon njohuri në matematikë ose shkencë, por që sfidon vëmendjen tuaj.

Ky test u krijua me ndihmën e disa ilustratorëve dhe tregon se sa i vëmendshëm jeni. Fotografia përmban një gabim.

Sa shpejt mund ta gjeni atë?

1. Trafiku rrugor

A e gjetët gabimin? Nëse jo, këtu ishte.

 

Provo po ashtu

Video qesharake: Peshku më i mençur se peshkatari

Dy peshkatarë në Bërno (Çeki) po i mahniteshin një krapi të madh të sapozënë dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.