Gjendja e rrugës

Gjendja e rrugës në njërën nga lagjet e Prishtinës (Foto)

Lagjia e Spitalit përkatësisht Mat 1 qysh kohë të gjatë po përballët me gjendjen e rëndë të rrugës Muharrem Fejza, por tani që reshjet e shiut janë shpeshtuar gjendja e rrugës është bërë teper e rëndë dhe e rrezikshme për qytetarët.

Në fotot e ndryshme që kanë dërguar qytetartët mund të shihet qartë një vrimë e madhe në tokë gjë që përbën rrezik shumë të madh për fëmijët e kësaj lagjeje.

gjendja-e-rruges-mati-1

gjendja-e-rruges-ne-mati-1

/InfoGlobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.