Ballina / Kulturë / Gjashtëmbëdhjetë filmat që nuk bën ti anashkaloni

Gjashtëmbëdhjetë filmat që nuk bën ti anashkaloni

Kjo është lista e filmave më drithërues që do të shfaqen gjatë këtij dimri dhe gjithë 2017’s, që duhet t’i shikoni në ekrane të kinemasë:

1. La La Land

2. A Cure of Wellness

3. Alien: Covenant

4. King Arthur: Legend of the Sword

5. Passengers

6. Kong: Skull Island

7. Paterson

8. Split

9. Life

10. The lost city of Z

11. Blade Runner 2049

12. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

13.  The dark Tower

14. Thor: Ragnarök

15. Star Wars: Episode VIII

16. It

@Fluidi

Provo po ashtu

monument kulturor kosove

Monumentet kulturore në Kosovë pa mbrojtjen nga zjarri

Asnjë objekt kulturor në Kosovë nuk ka sistem të mbrojtjes kundër zjarrit dhe kjo paraqet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.