Ballina / Fashion/Beauty / Gjashtë rregullat e grimit që duhet thyer menjëherë!

Gjashtë rregullat e grimit që duhet thyer menjëherë!

Mos e kombinoni buzëkuqin e trashë me hijëzim të syve; mos i vijëzoni kapakët e syve edhe lart, edhe poshtë; mos mbaj buzëkuq të kuq nëse keni flokë të kuqe – e tjera, e tjera.

Keni dëgjuar për këto rregulla makijazhi që nga ditët kur keni filluar me makijazh, mirpëo dëgjoni një këshillë: Disa rregulla janë bërë për t`u thyer. Në fakt, këto akte rrebelimi mund të ju bëjnë edhe më atraktive.

Ja disa këshilla nga artisti i grimit Tomi Rivero…

1. Mos mbaj buzëkuq të kuq nëse ke flokë të kuqe

rregulla-grimi1

2. Mos përdor ngjyra të ndryshme në kapakun e sipërm dhe të poshtëm të syve.

rregulla-grimi2

3. Mos bën makijazh përshtatjeje.

rregulla-grimi3

4. Mos i nënvizo rreth e përqarkët e syve.

rregulla-grimi4

5. Mos kombino sy të spikatura më buzë të spikatura.

rregulla-grimi5

6. Mos i zmadho buzët.

rregulla-grimi6

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.