Getinjo

Getinjo ua vë flakën 100 dollarëve

Reperi Getinjo duhet të jetë shumë i pasur për të bërë një veprim të tillë!

Përderisa shumë njerëz kanë probleme financiare, Getinjo nuk e ka problem edhe të ua vërë flakën 100 dollarëve.

Anëtari i labelit “On Records” këtë e ka dëshmuar përmes një video-je që ka publikuar në rrjetin social Snapchat.

Në video reperi shfaqet duke e kallur një shifër prej 100 dollarësh.

Ndryshe, kujtojmë se shumë shpejt pritet që Getinjo të sjellë këngën “Mucho Dinero” që në shqip i bie “Shumë para” dhe ndoshta ky veprim i tij ka lidhje me këngën e re, kjo gjë ende nuk dihet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.