Ballina / KOSOVA / Geci tregon se për sa raste do të dëshmojë në Gjykatën Speciale
Gani_geci

Geci tregon se për sa raste do të dëshmojë në Gjykatën Speciale

Gani Geci, ish-ushtar i LDD’së tregon rastet në të cilat do të dëshmojë në Gjykatën Speciale.

Sipas tij në Drenicë janë pesë raste të pazbuluara. Sipas tij, motivi i vrasjes ka qenë politik.

“Këtu bëhet fjale për pesë raste vrasje që kanë ndodhur në Drenicë pas lufte të gjitha të pa zbuluara’, tha ai .

Të gjithë të vrarët sipas tij vijnë nga ‘familje patriotike’ derisa familjarët duan të dinë se kush i vrau ata.

Sipas tij në Hagë do të flas edhe për plagosjen e tij dhe të Sejdi Kocit po në Drenicë.

@Fluidi

Provo po ashtu

katedralja, prishtina,mesha,krishlindjet

Thirrje për paqe në meshën e Krishtlindjes

Mesazhe paqeje dhe mirëkuptimi u dhanë në kremten e Krishtlindjes, ku mesha kryesore e shënimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.