Gazetares i bie te fikët gjatë konferencës, ja çfarë bën Obama (Video)

Barack Obama, ka ndërprerë konferencën të premten, kur njërës prej gazetareve që ishte e pranishme në sallën e konferencave në Shtëpinë e Bardhe i ra të fikët.

Incidenti ndodhi ndërkohë që Obama ishte duke folur për krizën e refugjatëve në Aleppo.

Në momentin që vuri re që diçka nuk shkonte me gazetaren që e kishte përballë, të cilës i ra gjendje të fikëti, Presidenti amerikan, thirri mjekut të tij ta ndihmonte.

Pas pak minutash mjeku personal i Obamas, Ronny Jackson, erdhi në dhomë dhe konferenca vazhdoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.