Ballina / HOROSKOPI / Gati për duel: Kjo është shenja më xheloze e horoskopit

Gati për duel: Kjo është shenja më xheloze e horoskopit

Ai i cili e kërkon belanë – sigurisht se edhe do ta gjejë!

Kjo shenjë është më xhelozja dhe vështirë kontrollohet!

Ai ka dëshirë të jetë i pari dhe i vetmi dhe është i gatshëm të bëjë gjithëçka që të jetë e të mbetet!

Nëse kushdo qoftë e rrezikon, nuk do të ngurrojë që edhe fizikisht t’i qërojë hesapet. Është i gatshëm për duel!

Ky është Luani i madhërishëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.