Gashi: Ja kur do t’a bëjmë kërkesën për seancë. Nuk i dimë emrat e ministrave

Shefi i grupit parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi tha se kërkesën për seancë e bëjnë pas publikimin e plotë vendimit të Gjykatës Kushtetuese.

Ai tha se konsultime kanë pasur me partneret e koalicionit por nuk i dimë emrat e ministrave të LDK-së.

Ndërsa shtoi se është konsultuar me Osmanin dhe ajo do të respektojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.