Gara ShBA-BE për dialogun Kosovë-Serbi

Kosova politike këto ditë pati shkundje e lëkundje nga SHBA dhe BE me qëllim të fillimit më serioz të zgjidhjes së konfliktit në mes të Kosovës dhe Serbisë. Shkruan: Hysen Gecaj Reagimi i njëkohshëm i SHBA-së dhe BE-së për këtë çështje,vuri paksa në siklet udhëheqjen kosovare, sepse një “garë” në mes të SHBA-së dhe BE-së … Continue reading Gara ShBA-BE për dialogun Kosovë-Serbi