Galeria

Fotografia më e madhe në botë

Kjo foto konsiderohet si fotografija më e madhe panoramike në botë. Pamja është regjistruar në Londër dhe shpalon pamjen prej 360 shkallësh të kryeqytetit britanik. Detajet janë fantastike. Thënë në shifra, fotografia ka 320 giga pixel dhe 48.640 imazhe individuale të regjistruara. Janë nevojitur tri ditë të plota që këto të …

Lexo më shumë

Dhjetë bukuritë e botës

Këtu paraqesim dhjetë vendet më të bukura për t’i vizituar në botë të përzgjedhura nga US News. Këto vende do të ju impresionojnë për nga pamja e tyre madhështore. Nëse do të ju krijohen mundësitë të bëni udhëtime, mos harroni të vizitoni këto vende. Ju sigurojmë se do të mbeteni …

Lexo më shumë

Londra 2012 Çfarë ju rekomandohet te vizitoni..

Lojërat Olimpike Londra 2012, ka dyfishuar ‘spektaklin më të mirë në botë’ thonë organizatorët. Lojërat Olimpike Londra 2012, ka dyfishuar ‘spektaklin më të mirë në botë’ thonë organizatorët. “Ka transport më të mirë, sistemi hekurudhor nëntokësor që kalon nëpër Londër; ka akomodime më të mira, hotelet kanë rritur cilësinë…gjithçka është  e …

Lexo më shumë