Galeria

Dinozauri i fshehur i tempullit Ta Prohm

ta prohm

Stegosaurs ka ekzistuar në kontinentin evropian dhe në Amerikën Veriore gjatë periudhës së Juraidike, diku 150 milionë vjet më parë. Por, nëse gjykojmë nga gravurat e tempullit në Angkor, krijohet përshtypja se dionozaur të këtij lloji ka pasur edhe në Kamboxhë, sado që besohet se këtu ata kanë jetuar më vonë, diku …

Lexo më shumë

10 mrekulli natyrore!

Uji, zjarri dhe akulli janë kombinuar për të krijuar disa nga pamjet më piktoreske në botë – që nga shpellat gjigante të kristaleve e deri te formacionet e gurëve që duken si vepra arti. Nëse zyra juaj dhe udhëtimi i përditshëm nuk janë përkujtues të përshtatshëm të diversitetit të jashtëzakonshëm …

Lexo më shumë

Atraksioni më i madh në Sochi!

sochi

Gjëja më impresionuese që vizitorët kanë gjetur në Sochi gjatë Lojërave Olimpike, ishte diçka që s’kishte të bënte asgjë me sportin. Mbi metra e lartë, ishin fytyrat e tyre që ata mund ti shikonin në një mur gjigant që ndryshon pamjet për një hap të ngadaltë duke përdorur teknikat kompjuterike …

Lexo më shumë