Ballina / Galeria (page 53)

Galeria

10 mrekulli natyrore!

Uji, zjarri dhe akulli janë kombinuar për të krijuar disa nga pamjet më piktoreske në botë – që nga shpellat gjigante të kristaleve e deri te formacionet e gurëve që duken si vepra arti. Nëse zyra juaj dhe udhëtimi i përditshëm nuk janë përkujtues të përshtatshëm të diversitetit të jashtëzakonshëm …

Lexo më shumë