Galeria

Selfie -t që ua sollën vdekjen

Nuk i frikësohej lartësisë Xenia Ignatyeva realizoi këtë ‘selfie’ për ti impresionuar miqtë e saj , mirëpo pas realizimit të fotografisë, rusja 17 vjeçare e humbi balansin dhe u rrëzua mbi kabllo të rrymës, me ç;rast ndërroi jetë. Happy Më 26 prill 2014, realizoi këtë foto si reagim ndaj këngës …

Lexo më shumë