Galeria

Pallatet më të bukura presidenciale në botë

Shkruan: Fatlum BERISHA/ InfoGlobi Pallatet presidenciale janë zakonisht një nga pikat më mbresëlënëse estetike një qytet për të dy: qytetarët dhe turistët njësoj. InfoGlobi ua sjell pamjet e disa pallateve të njohura presidenciale. Shtëpia e Bardhë, Washington D.C Shtëpia e Bardhë është rezidenca zyrtare dhe vendi i punës se Presidentit të …

Lexo më shumë

Mrekullitë nënujore të Gjirokastrës (FOTOT)

Shqipërisë i ka falur Zoti një peizazh përrallor. Këto foto të bëra shumë pranë Gjirokastrës tregojnë tre mrekulli nënujore, siç janë shpellat nënujore të Viroit, Skotinin dhe Petranik. Këtë herë magjia e botës nënujore shqiptare është fokusuar në aparatin e fotografes polake, Irena Stangierska. Fotot janë marrë gjatë një udhëtimi …

Lexo më shumë