Ballina / Galeria (page 4)

Galeria

Ja si duket Hokkaido

Hokkaido

Hokkadio është ishulli i dytë më i madh në Japoni. Pamjet e mrekullueshme të një pjese të këtij vendi kanë bërë që ky qytet të jetë i njohur dhe të ketë shumë turistë çdo vit në kohën e pranverës kur edhe lulëzojnë lulet./infoGLOBI/ #InfoGLOBI

Lexo më shumë

Ura e frikshme prej çelqi

Ura

Kina në vitet e fundit është duke punuar intensivisht në hapjen e atraksioneve të reja turistike. Një prej tyre është dhe një urë e varur me bazament prej qelqi – që ofron një përpjetim përplot adrenalinë për turistët e guximshëm. Kjo urë transparente, e gjatë 300 metra, ndodhet në Pingjiang, …

Lexo më shumë

Tokio dikur e sot

Tokio i vitit 1945 ishte një qytet krejtësisht i shkatërruar gjatë Luftës së Dytë Botërore, mirëpo disa dekada më vonë, pamja e tij ishte krejt ndryshe. Qyteti është sërish qendër e madhe tregtare e ekonomike, e shquar për vullnetin e çeliktë të banorëve të tij në raport me punën dhe …

Lexo më shumë