Galeria

Pylli i “fosileve të gjalla”

druri fosil

Pyjet e Ziarat në Pakistan, supozohet të jenë ndër pyjet më të vjetra. Të shpërndara në diku 110 mijë hektarë dhe nuk kanë qenë asnjëherë pjesë e ndonjë studimi dendralogjik. Sipas një raporti të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkeologjisë në Pakistan. Të paraqitur në prillin e vitit 2016, drunjtë në …

Lexo më shumë