Ballina / Galeria (page 28)

Galeria

Sikur planetet të ishin afër sa Hëna…

Ja një ide e çmendur: çfarë nëse shikoni lart gjatë natës dhe nuk shihni Hënën por një Saturn gjigand të shtrirë në horizont? Apo një Jupiter zë tërë qiellin? Për fotografitë madhështore të mëposhtme, Ron Miller, ish-drejtor i artit në Planetariumin Albert Ajnshtajn të Muezut Ajror dhe Hapësinor Kombëtar, zbulon …

Lexo më shumë