Galeria

Bota e fshehtë e Templarëve

Gdhendje mbi 800 vjeçare janë gjetur brenda një shpellë Templare nën një kryqëzim në një qytet të vogël anglez. Gdhendjet tregojnë imazhe të katër shenjtorëve mbrojtës, si edhe skena me Gjon Pagëzorin e Shën Marianë. Shpella antike ka qenë e përdorur më parë nga njëjti grupim që luftoi në Kryqëzatë …

Lexo më shumë

Brenda bunkerit nuklear, luksoz

bunkeri luksoz

Ndërkohë që rriten tensionet midis SHBA-ve dhe Koresë së Veriut, amerikanët kanë ndërtuar një bunker nuklear luksoz. Ky bunker ndodhet pranë Savannah, në Georgia dhe përmban një dhomë moderne armësh dhe sistemin më të fundit CCTV. I ndërtuar rreth 14 metër nën tokë, bunkeri ka në brendësi të tij edhe …

Lexo më shumë